Prive Lening

privelening2Wanneer u op zoek bent naar een mogelijkheid om privé een investering te doen kunt u een beroep doen op de privé lening of de particuliere lening. Een particuliere lening is een lening is een door particulieren mogelijk gemaakte lening. De privé lening kan de financiering van een nieuwe aankoop als doel hebben, maar ook voor een beetje extra financiële ruimte in het huishouden zorgen. In ieder geval is een privé lening bestemd voor private personen.

Particuliere Lening

Een particuliere lening is doorgaans een zeer klassieke lening. Dit wil zeggen dat de kredietvoorwaarden bindend zijn, maar in sommige gevallen ook flexibel. Het ligt er net aan bij wie u het afsluit en wat de voorwaarden zijn. Soms lijkt een particuliere lening echter ook op een persoonlijke lening .De rente bij een particuliere lening mag dan soms laag liggen, er zijn echter maar weinig mensen die u van een particuliere lening willen voorzien. Zeker als het om groter bedragen gaat. Als u liever meer zekerheid heeft kunt beter voor een persoonlijke lening kiezen bij een aanbieder van Persoonlijke Leningen zoals onder anderen de Beobank en Cofidis.

Beobank en Cofidis

Beide kredietverstrekkers bieden een zeer ruim pakket van diensten aan. Zo ook Persoonlijke Leningen. Bij beiden kunt u gebruik maken van hun kredietsimulator. Bezoek de website van Beobank en Cofidis en maak gebruik van hun kredietsimulator.

Klik hier voor meer uitleg over leningen en krediet
VN:F [1.9.16_1159]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.16_1159]
Rating: 0 (from 0 votes)